8. Festival zborske duhovne glazbe "Jubilate Deo" u Drnišu

Gradski pjevački zbor Neuma

8. "Jubilate Deo" i 10. rođendan GPZ "Neuma"

Osmi Festival zborske duhovne glazbe „Jubilate Deo“ održat će se nadolazećeg vikenda, 24. i 25. listopada 2020. u Drnišu.
Kao i proteklih godina, u subotu 24. listopada 2020. u 19 sati u župnoj crkvi Gospe od Ružarija moći ćete čuti izvedbe zborskih skladbi s duhovnog repertoara, a u nedjelju (25. listopada) jedan od zborova sudionika pjevat će misu na župskoj misi u 10 sati. Ove godine bit će to domaćini i organizatori, Gradski pjevački zbor „Neuma“. I na taj način Neuma obilježava svoju desetu obljetnicu djelovanja budući da zbog epidemije koronavirusa nije bila u mogućnosti realizirati posebnu svečanu proslavu kakav ovaj jubilej zaslužuje.

Prva koncertna večer festivala također će biti prožeta slavljeničkom notom, a osmo izdanje FZDG „Jubilate Deo“ svojim nastupom će uveličati gosti iz Vokalnog sastava "Cor Christi" iz Šibenika.

Koncert će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u svrhu sprečavanje širenja koronavirusa.
Broj posjetitelja u publici će biti ograničen, a sve koji neće moći uživo na licu mjesta sudjelovati u događanju, pozivamo da prijenos koncerta prate online na društvenim mrežama Gradskog pjevačkog zbora „Neuma“ (Facebook - facebook.com/neuma.drnis; Instagram - gpz_neuma_drnis).

Program se realizira uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Drniša, Šibensko-kninske županije i Turističke zajednice Grada Drniša. 

Organizator Festivala zborske duhovne glazbe „Jubilate Deo“ je Gradski pjevački zbor „Neuma“, uz suorganizacijsku podršku drniške župe Gospe od Ružarija i Pučkog otvorenog učilišta Drniš.




Podijeli ovu stranicu

VRH